Corendon introduceert ambassadeurs Influencer Squad

Door Richard Heeres
1 min
Tijdens het Social Crew Event in de Mondi Skybar van het Corendon Schiphol Hotel zijn de nieuwe travelambassadeurs voor Corendon, Byjune en GoFun bekendgemaakt. Deze ambassadeurs gaan voor de verschillende merken van Corendon op reis om hun volgers te inspireren en te laten zien wat voor prachtige bestemmingen er zijn. Dorst & Lesser beheert het ambassadeursprogramma. Dat meldt Corendon.

De geselecteerde travelambassadeurs van de zogenoemde Influencer Squad hebben allemaal hun sporen verdiend op (sociale) media en spreken diverse doelgroepen aan. Voor Corendon zijn dit Florine Hofstee, Lies Zhara, Luna Nieuwboer, Monique Smit, Céline Schraepen, Celine van Ouytsel en Nora Dumoulin. Iris Enthoven vertegenwoordigt ByJune, terwijl Levi van de Brug en Carice Harrewijn de ambassadeurs zijn voor GoFun. 

Eerste reizen

De ambassadeurs hebben hun eerste reizen al gemaakt. Daarbij namen ze hun volgers onder andere mee naar El Gouna in Egypte, Antalya en Alanya in Turkije, Albufeira in Portugal en Kreta in Griekenland.

Door: Nationale Transportgids / Richard Heeres