Samenwerking Corendon en IAMTORO: fotoshoot in Egypte

Door Richard Heeres
2 min
IAMTORO zoekt modellen voor een fotoshoot in Egypte. Zondag 20 oktober 2024 organiseert dit ondergoedmerk een open casting bij de Boeing 747 in de tuin van hotel Corendon Amsterdam Schiphol Airport. Vorig jaar hield IAMTORO nog een zomerse casting op het Leidseplein. Maar liefst tachtig mannen streden toen om een fotoshoot op Bonaire. Dat meldt Corendon.

Everon Jackson Hooi, co-founder van IAMTORO: 'Na het succes van vorig jaar wilden we dit jaar weer iets spectaculairs organiseren. In Corendon hebben we een fantastische partner gevonden voor de activatie. En zeg nou zelf: een Boeing 747 is toch een stuk spannender dan een saaie castingstudio.' Reisaanbieder Corendon wil door de samenwerking met IAMTORO de reisbestemming Egypte extra onder de aandacht brengen.

Drie deelnemers

Kandidaten kunnen zich tot 20 oktober aanmelden om deel te nemen aan de casting. Afgezien van een minimumleeftijd van 18 jaar zijn er geen voorwaarden. De drie geselecteerde deelnemers reizen eind november met Hooi en crew naar Egypte, waar de shoot van de nieuwe collectie plaatsvindt.

Door: Nationale Transportgids / Richard Heeres