28 november: webinar over Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit

Door Richard Heeres
2 min
A12 Slim Reizen en Gaon organiseren dinsdag 28 november 2023 een webinar over het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit. Dit webinar is een verdieping van een eerder webinar dit jaar over hetzelfde onderwerp. Dat meldt Rijkswaterstaat.

Organisaties met meer dan honderd werknemers zijn vanaf 2024 verplicht om specifieke gegevens over woon-werkverkeer en zakelijke ritten van hun werknemers te registreren en door te geven aan de overheid. Bij veel werkgevers en organisaties roept de invoering van de nieuwe wetgeving vragen op, vooral over de praktische aspecten van gegevensregistratie en rapportage.

Adviezen en informatie

Tijdens het webinar beantwoordt Maarten van Leeuwen, adviseur duurzame mobiliteit bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, vragen van ondernemers. Ook geeft hij praktische informatie over wat men straks moet invullen en waar men deze gegevens vandaan haalt.

Online aanmelden

Het webinar op dinsdag 28 november duurt drie kwartier: van 12.15 tot 13.00 uur. Aanmelden is mogelijk via de website van A12 Slim Reizen.

Door: Nationale Transportgids / Richard Heeres