Sligro Food Group neemt deel activiteiten van Simon Loos Transport over

Door Richard Heeres
2 min
Sligro Food Group staat naar verwachting op het punt om de transportactiviteiten die Simon Loos Transport verricht voor Sligro over te nemen van dit transportbedrijf. Dat meldt Sligro.

Bij de transactie zijn circa 260 medewerkers betrokken. Van hen gaat circa drie vierde over naar Sligro Food Group Transport B.V. en ongeveer een vierde naar Koninklijke Euser B.V. Het voorgenomen besluit heeft geen gevolgen voor de arbeidsvoorwaarden, werkgelegenheidssituatie of standplaats van de betrokken medewerkers. De ondernemingsraden hebben inmiddels positief geadviseerd over deze voorgenomen transactie. 

Belangrijk fundament

Koen Slippens (CEO Sligro Food Group): 'Met de overname zetten wij een geweldige stap voorwaarts in onze ambitie om met Sligro Food Group Transport een deel van onze transportactiviteiten zelf uit te voeren. Onze chauffeurs hebben het waardevolle laatste contact met onze klanten in het dagelijkse bestel- en leverproces. Met de overname van deze activiteiten leggen wij een belangrijk fundament onder Sligro Food Group Transport.'

Door: Nationale Transportgids / Richard Heeres